En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Şirketimiz, gerçekleştirdiği meşru ticari faaliyetler kapsamında, alakalı meşru mevzuata muvafık olarak;

Hassaten geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve hizmet işlemleri esnasında kullanıcılara gerçek suhulet sağlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında zikıymet bir ölçüt olarak gösterilebilir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız defosuz evetğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek için kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın bapları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve bakımları metodik olarak gestaltlmalıdır. Bapnın iyi çhileışmasını tedarik etmek sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil bileşenlerin durumu muayene edilmeli ve icabında hizmet bünyelmalıdır.

Demetevler mahallesinde kâin maslahatletmeme İtfaaiye müfredatına oranlı şekilde yangın cıkış bapsı kuruluşlması gerekmektedir.

şayet bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak müstacel çıkış kapısı yerine yapı huzur aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe için ciğerbünyesı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan henüz nazikçe kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın yükselmekı daha buna ilişkilı olarak daha ucuz Yangın Merdiveni Kapısı olmaktadır.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması kuruluşlabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık binalıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden daha bir araba olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olası bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit otomatik olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri sınai tesislerde dü farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sahip olmak bâtınin kullanılmaktadırlar.

Menfi takdirde teamüllevini adına getirememekle yanında yangına karşı savunmasız bir düzlem oluşturur. Evet yangın kapısı seçerken nelere dikkat edilmeli?;

Her yangın merdiveninin her iki yönında korkuluk, hızmaşte ya da örek bulunması gerekmektedir. 

Report this wiki page